Survivalbaan Zernike
Door: Agnes
Blijf op de hoogte en volg Agnes
17 April 2013 | Nederland, Groningen
En alsof het zo moet zijn zet de chiropractor juist die middag mijn nekwervel weer recht. Dat lijkt nu niet het moment om eens even flink te keer te gaan op die baan. Niet erg om vooraf al een alibi te hebben ;)
Richard heeft een aantal opgaven voor ons bedacht. We beginnen met de bekende knoop. Dat loopt niet helemaal zoals Richard wil, we praten te veel, luisteren slecht en er deugt nog veel meer niet. Wij hebben wel plezier, tot het begint te regenen, dan gaat de lol er wat af want we worden koud van het wachten. Dan de stormbaan op, er moet ook materiaal mee dat de touwen en balken niet mag raken, ook wij mogen de grond niet raken. Dat valt niet mee bij het touw zwaaien, dat gaat al snel mis bij iemand en dan moet de hele groep weer terug. Ik zie het al gebeuren en wacht wat af. En ja hoor, de groep is al drie keer overnieuw begonnen voor ik überhaupt op de baan klim. Zo gaat het prima met mijn nekwervel! Ik kom maar net halverwege als de tijd om is. Mooi zo!
Daarna op naar de wijproeverij!